Uw Kans op Winst met Goudmijnaandelen

Het draait op dit moment niet om kapitaalbescherming in en via goud, en het gaat ook niet om het beschermen van uw vermogen tegen inflatie. Waar het echt om draait, is de aankomende potentie voor enorme winsten met goudmijnaandelen, waarvan de eigenaren binnenkort volop zullen profiteren.

De echte vraag is, kijkt u passief toe, zoals velen deden in februari 2016, of gaat u deze keer, in 2020, wel volop profiteren van de verwachte stijgingen in de koersen van goudaandelen, die wel eens de 100% kunnen overschrijden? Op basis van technische analyses is dit hét moment om te overwegen te investeren in goudaandelen.

In februari 2016 kwam ons vorige goudrapport op precies het juiste moment uit. Het was een periode van geweldige groei tot juli. Velen onder ons behaalden winsten van maar liefst 100%. Tegen het einde van 2016 daalden de prijzen weer aanzienlijk. Bijna alle aandelen die we in ons vorige goudrapport aanbevolen, daalden tot belangrijke steunniveaus, maar gingen er vaak niet onder.

Nu kunnen we blijven wachten, maar ik ben niet van plan te wachten tot het te laat is. Als u wacht, bent u immers al achter. Nu is het moment om actie te ondernemen.

Begin 2017 was het naar mijn mening opnieuw tijd om te kopen, en achteraf gezien deden we dat op het juiste moment, net voordat de goudprijs echt begon te stijgen. Het maakt me niet uit hoe hoog de goudprijs zal stijgen. Ik kan het niet voorspellen, maar ik zie wel dat technisch gezien goudaandelen aantrekkelijk zijn. Zelfs als de goudprijs slechts tot $1500 stijgt, zal ik waarschijnlijk al aanzienlijke winsten hebben geboekt op de meeste aandelen. Het draait immers niet alleen om de goudprijs, maar om het momentum in de aandelenkoersen van goudaandelen. U moet de kansen grijpen wanneer ze zich voordoen! Ik verkoop mijn winsten als de koersen stijgen. Dit kan me ooit opbreken als de trend alleen maar omhoog gaat, maar tot nu toe profiteer ik minstens één keer per jaar van deze beweging.

Daarom heb ik het goudrapport uit 2016 in 2018 opnieuw bijgewerkt. In dat rapport vindt u enkele zeer interessante goudaandelen in de juiste sector.

U kunt dit goudrapport nog steeds bestellen!

Nu de goudprijs daadwerkelijk herstelt, zien we investeringen in goudmijnen sterk toenemen. Dit kan wel eens de beste plek zijn om uw geld in aandelen te investeren.

Wacht niet langer en bestel HIER het goudrapport. U zou uzelf tekort doen als u deze kans voorbij laat gaan.

Een investering van 5.000 euro kan in slechts enkele maanden wellicht 10.000 euro of meer waard worden! Natuurlijk zijn er geen garanties, maar de winsten van het eerste halfjaar van 2016 bewijzen dat het zeer goed mogelijk is. Mensen die het vorige goudrapport kochten, zagen de verwachte koersstijgingen werkelijkheid worden. Het draait nu om slimme beslissingen nemen en weten wanneer winst te nemen.


Trefwoorden: goud, goudkoers, goudbaren, goudaandelen. Er zijn echter ook argumenten om niet in te stappen. Een belangrijk punt is dat als de goudprijs niet verder stijgt, de hefboomwerking in goudaandelen tegen u kan werken. Als u overweegt te investeren in goudaandelen, is het van cruciaal belang om de hefboom goed te begrijpen. Als u twijfels heeft, leg ik graag nogmaals uit hoe dit mechanisme werkt.

Als u de hefboomwerking begrijpt en u denkt dat goudmijnen en royalty-aandelen van goudmijnen momenteel aantrekkelijk zijn, is het belangrijk om de aandelen te selecteren die het beste bij u passen. Dit moet gebaseerd zijn op uw persoonlijke situatie en niet op basis van algemeen advies. Er bestaat geen universeel ideaal aandeel dat voor iedereen geschikt is.

Als u zich zorgen maakt over mogelijke koersdalingen en dit financiële risico niet kunt dragen, is het wellicht niet de juiste keuze voor u. klik hier verder

Plaats een reactie